манија / mania

by ГОЛИ ДЕЦА / GOLI DECA

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.

about

Available on LP as of February 3 2017

credits

released January 24, 2017

Небојша Васовиќ - бас
Олег Чунихин - гитара
Иван Коцев - тапани, вокал, клавир, труба


Албумот е сниман и продуциран во почетокот на 2016
Мастеринг на Jack Control во ENORMOUS DOOR студио
Фотографија и дизајн на омотот на Иван Коцев

tags

license

all rights reserved

about

FUCK YOGA RECORDS Skopje, Macedonia

contact / help

Contact FUCK YOGA RECORDS

Streaming and
Download help

Shipping and returns